Werken bij Vemefa Constructa

Onze mensen leiden wij zelf op. En daar denken we niet licht over want zij zijn ons grootste kapitaal. Daarom zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die bij ons willen werken.

Wie zijn wij?

Vemefa Constructa ontwikkelt en produceert hoogwaardige kwaliteitsproducten in RVS en staal. Wij zijn gespecialiseerd in plaatbewerking en licht constructiewerk. Daarnaast ontwikkelen wij ook producten voor de watersport.  Onze klanten komen uit uiteenlopende branches waaronder de bouw, luchtvaart en industrie in de lokale-, nationale- en internationale B2B-markt. Vakmanschap, samenwerken en werkplezier staan bij ons voorop. 


Vacature Expeditiemedewerker

 

Wat ga je doen?

Als expeditiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de inname van goederen. Je controleert bij de inname of de aantallen kloppen en voldoen aan de kwaliteitseisen. Bij de uitgifte doe je de definitieve kwaliteitscontrole en maak je de producten verzendklaar. In bepaalde gevallen lever je de bestelling af bij onze klanten.

Ook ben je medeverantwoordelijk voor het beheren en organiseren van de voorraden. Dit betekent dat je de voorraden netjes en overzichtelijk houdt en dat je in de gaten houdt dat er tijdig nieuwe materialen worden besteld.

Tot slot ben je betrokken bij de voorbereiding van de productie. Dit houdt in dat binnenkomende goederen bijvoorbeeld op maat gemaakt moeten worden.

Wat verwachten we van je?

Je houdt ervan om netjes en zorgvuldig te werken. Daarnaast bewaak je de orde en netheid in de expeditie. Tot slot vinden we het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je bent dus kritisch op de kwaliteit van de inkomende en uitgaande goederen en je denkt mee over verbeteringen.

We werken veel met de heftruck. Heb je hiermee ervaring? Dan is dat zeker een voordeel. Dat geldt ook voor het hebben van een rijbewijs E achter B.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken binnen een informeel bedrijf, waarin vakmanschap en kwaliteit zeer belangrijk zijn. Naast het werk doen we regelmatig leuke dingen. Je wordt ingeschaald conform de CAO-metaal & techniek.

Wil je verder praten over de baan?

Stuur een korte motivatie en je CV naar Lex Visser: lex.visser@pzl-hrm.nl

 

Share This