Knippen

Voor het knippen van plaatwerk bent u bij Vemefa Constructa aan het juiste adres. En dat geldt ook voor velerlei andere scheidingstechnieken en nabewerkingen als slijpen, polijsten, afbramen, verzinken, poedercoaten of trommelen. Zo bent u altijd verzekerd van een totaaloplossing tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Knippen van plaatwerk

Knippen is een bewerkingstechniek waarbij twee plaatdelen mechanisch van elkaar worden gescheiden met een plaatschaar. Wij bewerken plaatwerk tot een lengte van 3 meter en een dikte van 6 mm en 3 mm voor RVS. Indien gewenst leveren wij uw producten bij u af.  Zo nemen wij u alle zorg uit handen.

Vormen van rechthoekige producten

Bent u op zoek naar een plaatbewerkingsoplossing voor het vormen van rechthoekige producten? Dan is het knippen van metaal een snelle en voordelige oplossing. Andere contouren kunnen beter met een lasersnijder uit de plaat worden gesneden.

Speel op zeker en neem contact op met onze ervaren metaalbewerkers. Het zijn ware specialisten in het bewerken van plaatwerk. Bovendien informeren zij u graag over de verschillende vormen die uit metalen platen kunnen worden gemaakt. Ook voor alternatieven in plaatbewerking waaronder bijvoorbeeld  lasersnijden geven wij u graag een eerlijk advies.

Wilt u een bestelling plaatsen voor geknipt plaatwerk?

Bel ons of stel uw vraag aan één van onze medewerkers door rechts de chat te starten.

Share This