Ponsen

Metaal ponsen kent legio mogelijkheden en dito uitdagingen die wij niet uit de weg gaan. Want er is niet één soort staal hetzelfde en dat geldt ook voor onze aanpak. Vemefa Constructa levert maat- en seriewerk van hoge kwaliteit in staal, roestvaststaal, aluminium en sendzimir verzinkt plaatstaal.

De vraag naar hoogwaardige geponste producten stijgt en daar stemmen wij onze dienstverlening op af. U stelt hoge eisen aan de nauwkeurigheid en kwaliteit van ponswerk en wij gaan voor een probleemloze en flexibele oplossing.

  • Hoge vormnauwkeurigheid
  • Vaste maatvoering voor repeterend werk
  • Optimale vlakheid van het product

Het ponsproces

Kenmerkend voor het ponsproces is de mechanische bewerking waarmee openingen in het metaal worden gedrukt. Een nauwkeurig proces dat wij met de grootste precisie uitvoeren. Met aandacht voor de juiste drukkracht van de ponssnijder en matrijs op het productmateriaal. Tel daarbij op ons vakmanschap én u bent verzekerd van een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Vormnauwkeurigheid

Voor de vorm van geponste producten hanteren wij verschillende kwaliteitscriteria die betrekking hebben op de vlakheid, het breukvlak of de braamhoogte. Speel op zeker en neem contact op met onze vakspecialisten. Zij nemen u graag mee in de wereld van metaal ponsen en alternatieven in plaatbewerking zoals knippen of lasersnijden.

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal

Expertise op het gebied van productietechnologie tot aan specifieke kennis van materialen. Dat is wat u van onze mensen mag verwachten. Zij worden in eigen huis opgeleid en zijn ons grootste kapitaal. Het zijn ware specialisten in metaal ponsen en adviseren u graag.

Wit u weten welk ponsproces of alternatief voor uw idee of product het meest geschikt is.

Bel ons of stel uw vraag aan één van onze medewerkers door rechts de chat te starten.

Share This