Kanten en zetten

Met het kanten en zetten van plaatwerk bespaart u op arbeidsuren en bereikt u een strak resultaat. Of het nu gaat om kleine of grote series. Vemefa Constructa kan het hele scale aan. Van staal tot rvs en aluminium. Vanaf ruwe schets of gedetailleerd ontwerp tot aan eindproduct of halffabricaat.

Kenmerkend voor kanten is het buigproces waarbij de plaat door het gereedschap in de V-vormige groef van de matrijs wordt geperst. Zo kan een plaat gebogen worden of kan er een hoek in worden gezet. Onze vakmannen buigen of zetten uw plaatwerk in de juiste vorm tot 3 meter.

Strak resultaat met kanten en zetten

Door plaatwerk te buigen kunt u extra arbeidsuren besparen doordat er niet twee platen aan elkaar gelast hoeven te worden. Bovendien bereikt u met deze bewerking een strak resultaat.

  • CNC zet en kantmachines tot 5 mm
  • Automatisch wisselen van de messen
  • Verschillende kantbewerkingen in één opstelling
  • Verschillende plaatdiktes in één opstelling

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal

Expertise op het gebied van productietechnologie tot aan specifieke kennis van materialen. Dat is wat u van onze ervaren metaalbewerkers mag verwachten. Zij worden in eigen huis opgeleid en zijn ons grootste kapitaal. Het zijn ware specialisten op het gebied van kanten en zetten van plaatmateriaal. Maar ook voor andere omvormtechnieken als dieptrekken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u weten hoe u het aantal lassen kan besparen door plaatwerk te buigen?

Bel ons of stel uw vraag aan één van onze medewerkers door rechts de chat te starten.

Share This