TIG-lassen

Met TIG-lassen bereikt u de hoogste laskwaliteit. Deze lasmethode is uitermate geschikt voor aluminium, hoog gelegeerd staal en dun plaatmateriaal. Wilt u een mooi visueel resultaat bereiken? Dan is TIG-lassen wellicht een goede oplossing.

TIG-lassen levert kwaliteit

Een hoge laskwaliteit is met name belangrijk voor industrieën waar hygiëne en een schone uitstraling van het materiaal belangrijke criteria zijn. Onze ervaren en gecertificeerde lassers maken lassen van zeer hoge kwaliteit. Zonder restproduct of ander ongewenst materiaal als slak.

Kenmerk TIG-lassen

Kenmerkend aan TIG-lassen is het elektrisch booglasproces waarbij gebruik wordt gemaakt van een niet afsmeltende elektrode om de las te produceren. Een methode die uitermate geschikt is voor het lassen van metalen met een geringe dikte van minder dan 3 mm. Bij grotere materiaaldikten zijn andere lasvormen waaronder MIG-lassen productiever.

  • Geschikt voor het lassen van alle smeltlasbare metalen
  • Toepasbaar in alle posities
  • Kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen
  • Naar keuze met of zonder toevoegmateriaal

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal

Expertise op het gebied van productietechnologie tot aan specifieke kennis van materialen. Dat is wat u van onze mensen mag verwachten. Zij worden in eigen huis opgeleid en zijn ons grootste kapitaal. Het zijn ware specialisten in TIG-lassen en adviseren u graag.

Wit u weten welk lasproces voor uw product het meest geschikt is?

Bel ons of stel uw vraag aan één van onze medewerkers door rechts de chat te starten.

Share This