Welke techniek past het best bij uw product

Productietechnologie kent vele mogelijkheden en toepassingen. Wilt u weten welke techniek of bewerking voor uw idee of product het meest geschikt is? Informeer vandaag nog waar we u verder mee kunnen helpen.

Dieptrekken

Dieptrekken is een omvormtechniek met ongekend veel mogelijkheden. Of het nu gaat om het persen van complexe vormen of een speciale maatvoering. Uw idee maken wij in metaal. Vanaf ruwe schets of gedetailleerd ontwerp. Tel daarbij op ons vakmanschap en u bent verzekerd van een totaaloplossing tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kanten en zetten

Met het kanten en zetten van plaatwerk bespaart u op arbeidsuren en bereikt u een strak resultaat. Of het nu gaat om kleine of grote series. Uw idee maken wij in metaal. Van staal tot rvs en aluminium. Vanaf ruwe schets of gedetailleerd ontwerp tot aan eindproduct of halffabricaat.

Ponsen

Metaal ponsen kent legio mogelijkheden en dito uitdagingen die wij niet uit de weg gaan. Want er is niet één soort staal hetzelfde en dat geldt ook voor onze aanpak. Vemefa Constructa levert maat- en seriewerk van hoge kwaliteit in staal, roestvaststaal, aluminium en sendzimir verzinkt plaatstaal.

Knippen

Voor het knippen van plaatwerk bent u bij Vemefa Constructa aan het juiste adres. En dat geldt ook voor velerlei andere scheidingstechnieken en nabewerkingen als slijpen, polijsten, afbramen, verzinken, poedercoaten of trommelen. Zo bent u altijd verzekerd van een totaaloplossing tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Slitten

Voor het slitten van dun plaatwerk als blik, aluzink, aluminium of sendzimir verzinkt plaatstaal, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze slitmachine snijden wij rollen staal of platen tot een maximale dikte van 0,50 mm exact volgens kantspecificatie. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct tegen een goede prijs.

Lasersnijden

Lasersnijden in alle denkbare vormen en materialen voor kleine of grotere bewerkingen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daar zetten wij vol op in. Of het nu gaat om snijwerk of andere plaatbewerkingstechnieken. Vemefa Constructa vertaalt uw idee of ontwerp in metaal.

MIG-lassen

Bent u op zoek naar een productieve lasoplossing voor dikkere materialen. Dan komt MIG-lassen als beste optie om de hoek kijken. Dit snelle lasproces is heel geschikt voor non-ferro metalen als koper en aluminium of aluminiumlegeringen. Onze ervaren lassers beheersen deze lasmethode tot in de puntjes.

TIG-lassen

Met TIG-lassen bereikt u de hoogste laskwaliteit. Deze lasmethode is uitermate geschikt voor aluminium, hoog gelegeerd staal en dun plaatmateriaal. Wilt u een mooi visueel resultaat bereiken? Dan is TIG-lassen wellicht een goede oplossing.

Share This