Ons team

Vakmanschap zonder franje plus de wil om met die extra stap het verschil te maken. Dat is onze manier van werken. En die aanpak gaat verder dan de techniek alleen. Heeft u bijvoorbeeld producten met een hoge kwalificatie? Dan kunnen wij ook materiaalmetingen en rapportages voor u uitvoeren. Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit tot op enkelstuks niveau.

Topkwaliteit tot op enkelstuks niveau

“Bijzonder is dat niet alleen met seriematige productie topkwaliteit is geleverd tot op enkelstuks niveau, maar ook de welwillende opstelling van het team bepaalden het succes van het project”, aldus Ronald Koot van Boers & Co.

Toeval bestaat niet

Bovenal als het om de productie van kritieke onderdelen gaat, nemen wij onze verantwoordelijkheid. En die stopt niet als het een keer tegenzit. Ook niet wanneer de productie keer op keer wordt opgeschroefd. Want zo’n kritiek product moet altijd goed functioneren. Zeker als het om een onderdeel van bijvoorbeeld een gasturbine voor energieopwekking gaat. Gaat het kapot, dan zet je een hele wijk in het donker. Daarom gaan wij altijd voor het beste resultaat en daarbij laten wij niets aan het toeval over.

“Per productiebatch werd vastgesteld hoe het beste resultaat kon worden behaald in het gehele productieproces. Daarin nam het team van Niels en Harold Verwer echt zijn verantwoordelijkheid”, aldus Ronald Koot van Boers & Co.

Onze kernwaarden

  • vakmanschap
  • oplossingsgerichtheid
  • verantwoordelijkheid

Denkt met u mee

Of het nu gaat om kleine of grote projecten, Vemefa Constructa denkt met u mee. Wilt u weten welke techniek of bewerking voor uw idee of product het meest geschikt is. Informeer vandaag nog waar we u verder mee kunnen helpen.

 

Share This