Watersportartikelen

Naast toeleverancier van technische metaalwaren voor de industrie ontwikkelen wij ook dieptrekproducten in eigen beheer voor de watersport branche.

Lichtrand type PD

Onze lichtrand ofwel ‘dichte patrijspoort’ is gemaakt van hoogglans gepolijst RVS en is leverbaar in 3 maten. Gemaakt met 5-8mm dik gehard glas en 100% waterdicht.

Patrijspoort type PO

Onze ‘open patrijspoort’ is gemaakt van hoogglans gepolijst RVS en is leverbaar in 3 maten. Door de eenvoudige sluiting, 5mm dik gehard glas en 100% waterdichtheid is onze patrijspoort een functionele afwerking van uw boot. Tevens zijn voor onze patrijspoorten ook muggenhorren verkrijgbaar in de 3 verschillende maten.

Luchtschelp type AS

De luchtschelp is gemaakt van hoogglans gepolijst RVS en zorgt voor een zeer goede ventilatie in bijvoorbeeld motorruimte of tevens voor zijwand montage. De luchtschelp kan geleverd worden met een kunststof slangaansluiting.

Paddestoel Dekventilator type DV

Onze paddestoel dekventilator is gemaakt van hoogglans gepolijst RVS en is verkrijgbaar in 3 maten. De dekventilator is zeer geschikt voor motorjachten en zorgt voor een zeer goede ventilatie. Van binnen uit 100% afsluitbaar d.m.v. een messing spindel en compleet geleverd met kunststof afwerkring en voorzien van RVS muggenhor.

Dekventilator type DVS

Onze  dekventilator is gemaakt van hoogglans gepolijst RVS en is verkrijgbaar in 2 maten.  De dekventilator is zeer geschikt voor zeiljachten en zorgt voor een zeer goede ventilatie. Van binnenuit 100% afsluitbaar d.m.v. een messing spindel en compleet geleverd met kunststof afwerkring en voorzien van RVS muggenhor. De dekventilator is beloopbaar.

Bolder type BL

Onze bolder type BL is een bolder zonder voetplaat ofwel een ‘lasbolder’ genoemd. De bolder is gemaakt van hoogglans gepolijst RVS en verkrijgbaar in 4 maten. Onze bolders zijn sterk en toch elegant en worden uit 1 stuk gemaakt met een massieve pen.

Bolder type BF

Onze bolder type BF is een bolder met voetplaat. De bolder is gemaakt van hoogglans gepolijst RVS en verkrijgbaar in 3 maten. Onze bolders zijn sterk en toch elegant en worden uit 1 stuk gemaakt met een massieve pen en een voetplaat van 3mm dik met 4 gaten voor de bevestiging.

Luikring type LR

Onze luikring is gemaakt van hoogwaardig RVS waarvan de buitenkant is gepolijst. Verkrijgbaar in 1 maat en geheel verzonken in de vloer wanneer gemonteerd.

Share This