Dieptrekken

Bent u op zoek naar een specialist in dieptrekken? Dan komt u al snel bij Vemefa Constructa uit. Ons team laat niets aan het toeval over en gaat voor het beste resultaat. 

Ronald Koot: “Al snel kwamen we bij de twee broers van Vemefa Constructa uit. Technische vakmannen die hoogwaardige kwaliteitsproducten maken in staal. De verwachtingen waren hoog en mijn risico-inschatting was dat zij deze klus goed konden klaren.”

Dieptrekken in elke vorm

Of het nu gaat om het persen van complexe vormen of een speciale maatvoering. Uw ontwerp maken wij in metaal. En daarbij gaan wij verder dan de techniek alleen. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor het uitvoeren van materiaalmetingen en rapportages. Want elke batch is toch altijd weer anders. Zelfs wanneer je het materiaal inkoopt volgens dezelfde chemische specificatie.

  • omvormen
  • materiaalmetingen
  • rapportages

Kenmerkend voor dieptrekken is dat er geen materiaal wordt weggenomen. Daarnaast blijft de wanddikte van uw product gelijk aan de oorspronkelijke plaatdikte.

Specialist in dieptrekken

Als specialist in dieptrekken beschikken wij over dieptrekpersen met een maximale capaciteit van 160 ton. Maar ook voor andere omvormtechnieken bent u bij ons aan het juiste adres, waaronder kanten en zetten.

Met een dieptrekpers wordt een metalen plaat over een vaststaande mal in model gedrukt. De mal maken wij in onze fabriek in Rotterdam in elke door uw gewenste vorm.

Kwaliteitsproducten voor velerlei branches

Heeft u een product met een hoge kwalificatie? Laat dan niets aan het toeval over en ga met ons in gesprek. Want omvormtechnologie is vakwerk én dat ziet u terug in de kwaliteitsproducten die wij creëren voor velerlei branches als de bouw, luchtvaart en industrie. Zo leveren wij bijvoorbeeld een groot assortiment producten van een hoog technisch niveau aan de lokale-, nationale en internationale technische B2B-markt. Kortom, wij denken met u mee.

Ronald Koot: “of het nu om een enkel exemplaar of een grote serie gaat, een kritiek onderdeel van bijvoorbeeld een gasturbine moet altijd goed zijn en die verwachting heeft Vemefa Constructa helemaal waargemaakt”.

Ter illustratie: bekijk de case dieptrekken van gasturbine onderdelen.

Producten in eigen beheer

Sinds 1946 vervaardigen wij hoogwaardige technische producten voor de industrie. Naast toeleverancier van technische metaalwaren ontwikkelen wij ook dieptrekproducten in eigen beheer voor de watersport branche zoals bijvoorbeeld bolders, patrijspoorten en dekventilatoren.

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal

Expertise op het gebied van productietechnologie tot aan specifieke kennis van materialen. Dat is wat u van onze mensen mag verwachten. Zij worden in eigen huis opgeleid en zijn ons grootste kapitaal. Het zijn ware specialisten in dieptrekken van metaal, non-ferro materialen alsook het bewerken van specifieke materialen waaronder sendzimir verzinkt plaatstaal. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een goed advies.

Wit u weten welke techniek of bewerking voor uw idee of product het meest geschikt is? Bel ons of stel uw vraag aan één van onze medewerkers door rechts de chat te starten.

Share This