Sendzimir

Bent u op zoek naar een kennispartner met veel ervaring in het bewerken van sendzimir verzinkt plaatstaal? Vemefa Constructa heeft de technologische kennis én ervaring in huis om hoogwaardige technische producten uit verschillende soorten plaatmateriaal te maken.

Wat is sendzimir

Sendzimir is een continu thermisch zinkproces waarbij bandstaal met een hoge snelheid door een zinkbad wordt gehaald. De laag beschermt de staalplaat tegen roest. Deze eigenschap maakt het materiaal heel geschikt voor toepassingen in de bouw. Plaatstalen binnendeurkozijnen en puien zijn daar enkele voorbeelden van.

Meerwaarde toevoegen aan uw product

Meerwaarde toevoegen aan uw eindproduct. Dat is waar wij voor staan. Of het nu gaat om kleine of grote projecten. Het vinden van de juiste plaatbewerkingsoplossing staat bij ons voorop. En dat geldt ook voor een eerlijk advies. Zo informeren wij u graag over de verschillende technieken die wij toepassen waaronder dieptrekken en kanten en zetten.

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal

Expertise op het gebied van productietechnologie tot aan specifieke kennis van materialen. Dat is wat u van onze mensen mag verwachten. Zij worden in eigen huis opgeleid en zijn ons grootste kapitaal. Het zijn ware specialisten in het omvormen van sendzimir verzinkt plaatstaal én velerlei andere staalsoorten.

Maak kennis met onze werkwijze

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijfspand en productieruimte in Rotterdam.
Maak een afspraak of stel uw vraag door rechts de chat te starten.

Share This