Vemefa Constructa Fanuc Robot

U heeft een idee en wij vertalen het in een kwaliteitsproduct van metaal. Om die reden doen klanten en partners al decennialang een beroep op ons. Werken met de laatste stand van de techniek hoort daar ook bij. De Fanuc Robot is daar een goed voorbeeld van. Met deze nieuwe machine kunnen wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Robot en mens vullen elkaar aan

Door de inzet van de Fanuc Robot verzekeren wij onze klanten van een constante kwaliteit en een hoge productiviteit. Bovendien ontlast deze “stoere knaap” onze mensen waardoor zij meer handen vrij krijgen voor het “echte vakwerk”. Zo vullen robot en mens elkaar aan. Benieuwd naar welke techniek voor uw product het meest geschikt is? Informeer vandaag nog waar we u verder mee kunnen helpen.

Neem eens een kijkje in onze metaalkeuken

Wilt u met eigen ogen zien hoe mens en robot met elkaar samenwerken? Neem dan eens een kijkje in de metaalkeuken van Vemefa Constructa aan de Vlaardingweg 2 in Rotterdam. U krijgt dan gelijk een goed beeld welke techniek of bewerking geschikt is voor uw idee of product. Mogen wij u binnenkort begroeten?

Share This