nieuwe website Vemefa Constructa

Eindelijk is het zover! Na een jaar hard werken hebben we de websites vemefa.nl en constructa.nl omgevormd tot een nieuwe website genaamd vemefa-constructa.nl. De site presenteert twee bedrijven die hun krachten hebben gebundeld en sinds kort onder één dak opereren. En dat allemaal in een jaar tijd. Een knap staaltje werk waar we best trots op zijn.

Totaalaanbod in plaatwerk

Op de site vindt u ons totaalaanbod in plaatwerk waaronder ook licht constructiewerk en dieptrekproducten in eigen beheer. U kunt nu nog makkelijker met ons contact opnemen of uw vraag stellen door rechtsonder de chat te starten. Wij adviseren u graag welke techniek of plaatbewerking voor uw idee of product het meest geschikt is.

Chatfunctie

Met de chat – we noemen hem voortaan John – stimuleren wij de interactie met de klant. Maak er gebruik van. John denkt graag met u mee. Daarnaast kunnen wij op basis van uw vragen en suggesties de website verder vullen en u een nog betere klantervaring geven.

Neem eens een kijkje op vemefa-constructa.nl en ga met ons in gesprek. Breng ook een keer een bezoek aan onze fysieke metaalkeuken aan de Vlaardingweg 2 in Rotterdam.

Wij hopen u snel te mogen begroeten, online of offline!

 

Share This